6 Tip Pilih Set Berpantang Terbaik

Kongsikan Artikel Ini

Kebanyakan ibu hamil bila masuk bulan terakhir mesti dah sibuk mencari set berpantang kan? Saat yang mengujakan macam nak beli seketul emas. Manakan tidak, mestilah nakkan yang TERBAIK untuk dalaman diri dan baby.

Bagaimana untuk memilih set berpantang yang boleh membantu ibu cepat sembuhkan luka, rahim cepat kecut, susu badan meriah, badan cepat sihat, anak tiada jaundis dan paling penting bantu ibu elak sembelit?

  1. Dapatkan Info Produk

Pastikan anda buat kajian mengenai info produk. Terdapat pelbagai jenama dan jenis dipasaran. Pastikan info yang anda perolehi tepat dari penjual yang betul.

  1. Bajet

Pastikan anda tahu berapa bajet anda untuk membeli set berpantang. Anda boleh bertanya pada kawan-kawan atau ahli keluarga yang ada pengalaman. Pastikan setiap wang yang dilaburkan berbaloi.

Pastikan juga anda memilih set berpantang yang boleh digunakan selepas berpantang.

  1. Serasi ke dengan diri sendiri?

Setelah mendapat info produk, buat perbandingan produk yang manakah lebih sesuai dengan anda. Membeli sesuatu produk tanpa mendapatkan maklumat yang mencukupi menyebabkan produk yang dibeli tidak menepati citarasa pada si pemakai.

Bagi ibu yang tidak suka jamu boleh mencuba Set Berpantang Ellsee. Set ini boleh terus dimakan sejurus selepas bersalin. Ianya tidak memudaratkan malah memberikan kesihatan dan nutrisi yang baik untuk ibu dan bayi.

  1. Beli secara berasingan atau set berpakej

Biasanya penjual akan mencadangan anda mengambil set lengkap. Namun ianya HAK anda untuk menentukan samada mahu membeli secara berasingan atau set lengkap. Tengok pada budget anda.

  1. Tanya Pendapat

Tanya pendapat sesiapa yang anda kenal produk apa yang dipakai, sesuai atau tak dengan si pemakai, apa kebaikan dan keburukan produk tersebut.

Pastikan sebelum bertanya anda sudah kumpulkan info produk, agar anda boleh bertanya lanjut. Kalau anda tiada info produk anda hanya akan menjadi pendengar sahaja.

  1. Beli Di Mana?

Set Berpantang boleh beli dimana-mana. Mudah didapati di pasaraya, kedai ubat, beli sacara online dan lain-lain. Kalau beli secara online pastikan anda beli dari web atau blog yang diyakini. Ini untuk mengelakkan anda tertipu dan mengalami kerugian.

——

Memperkenalkan..
.
.
PostMamma
.
Supplement multivitamin dengan rumusan istimewa khas buat bakal ibu, ibu berpantang yang menitikberatkan penjagaan dalaman dan luaran dan membantu menyembuhkan luka bersalin sembuh lebih cepat.
.
.
PostMamma dapat membantu
.
+ Sembuhkan Luka Bersalin dengan kadar yang lebih cepat
+ Lebih mudah untuk membuang dan tak perlu risau
+ Memberi tenaga berterusan
+ Membantu hasilkan susu badan dengan lebih banyak
.
.
Anda Serius Nak Luka Bersalin Sembuh Lebih Cepat? Boleh hubungi Nur Azmiera Binti Zakaria

Artikel Berkaitan


Kongsikan Artikel Ini

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.