Modal RM190 Dah Boleh Mula Bisnes? Biar Betul! Klik Cepat Untuk Rebut Peluang Promosi Januari

Kongsikan Artikel Ini

Korang tahu tak mulai 1 Januari 2019 ni promosi untuk join Ellsee berlangsung dengan best sesungguhnya.

Promo seperti di bawah.

Hanya dengan pembayaran serendah RM190, korang boleh mulakan bisnes produk Ellsee yang super best ni.

Promo RM190, korang layak menjadi Blue Diamond Team (BDT). Pada tahap ni korang layak menerima untung runcit yang disediakan oleh HQ.

Kalau korang lebih serius nak buat bisnes, korang sign up sebagai Premier Team (PT) dengan harga hanya RM455. Pada level ni korang layak menerima untung runcit dan 6 jenis komisyen yang tersangatlah best.

 

KENAPA KORANG KENA JOIN TEAM CIK YAM

 

Team Cik Yam namanya ialah Ellsee Rich Angels.
Cik Yak nak tunjuk 10 sebab kenapa korang kena join team Cik Yam #EllseeRichAngels ni.

Ini 10 sebab tu:

1. Training online dan offline daripada Ellsee Academy.
2. Adanya sistem myEMDC yang membantu bisnes korang lebih sistematik dan di hujung jari.
3. Korang dapat leader yang ohsem. Cik Yam bukan leader yang sejuk tapi sentiasa semangat membara. Tak caya tanya BOD. 😄
4. Dalam masa setahun jagung buat biz Ellsee, pernah capai Top 3 dalam team.
5. Dalam team sentiasa ada persaingan yang sihat. Kalau menang HQ akan bagi hadiah. Best best!
6. Insentif menarik daripada HQ. Jom join team Cik Yam dan kita capai insentif yang super best ni. Tahun ni, insentifnya pergi Vietnam PERCUMA.
7. Ada mentor yang best. Join team Cik Yam dan korang berpeluang beramah mesra dan menuntut ilmu mahal daripada mentor, Kak Sheda yang pernah berdepan melunaskan hutang RM1 juta.
8. Join team Cik Yam korang boleh buat biz tapi ada slip gaji. Senang kalau nak guna untuk urusan bank.
9. Team Cik Yam sarat dengan aura positif. Kalau rasa down, ada yang nasihatkan dengan penuh kasih sayang.
10. Produk Ellsee ni mudah jual. Produk hamil, berpantang, bayi dan kecantikan. Tak bermusim, kan? Sap sap soi stok kat tangan bertukar tuan. Tinggalkan kaching kaching je kat korang.

Ha… itulah 10 sebab utama yang Cik Yam nak bagitahu betapa best team Ellsee Rich Angels ni. Kita usaha untuk kaya di dunia dan di akhirat. Korang tahu kan setiap jualan korang tu akan dimanfaatkan pada Maahad yang Ellsee tubuhkan. Nampak tak betapa sumbangan korang tu membawa pahala. Bagus, kan?

Jom join. PM sekarang.

Klik sini http://www.wasap.my/60122623977/promo190

Artikel Berkaitan


Kongsikan Artikel Ini

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.